KOMMENDE UDGIVELSER
2021/2022

 

PARANOID LÆSNING OG REPARATIV LÆSNING AF EVE KOSOFSKY SEDGWICK

 

TI TESER OM POLITIK AF JACQUES RANCIÈRE

 

AT TÆNKE SEX AF GAYLE RUBIN

 

TESTO JUNKIE AF PAUL B. PRECIADO

 

MORD AF DANIELLE COLLOBERT

 

DEN ALTSÅ AF DANIELLE COLLOBERT

 

ARKIVFEBER AF JACQUES DERRIDA

TÆRSKEL

Med Tærskel debuterer Maja Lindberg Schwaner med en samling af syv noveller, alle skrevet i jeg-form og drevet frem af forskellige fortællerstemmer, logikker og temperamenter. Novellerne finder alle sted i realistiske hverdagsrum, men indsætter elementer fra horror, sci-fi og fantasy, sådan at der inden for hver enkelt tekst sker gradvise glidninger fra det genkendelige til det sære og umulige. Debuten kan læses som spekulativ fiktion, og veksler stilsikkert mellem det alvorlige og det absurd humoristiske.

 

VEJL. UDSALGPRIS 200 KR.
ISBN 978-87- 970549-9-4
OMSLAG af Ulva Fang

“Ackers liv var en fabel,” skriver Chris Kraus i biografien AFTER KATHY ACKER, “og at beskrive forvirringen og kærligheden og de modstridende hensigter med disse mindesmærker ville være at skitsere en apokryf allegori for et kunstnerisk liv i slutningen af det tyvende århundrede.”

I COLETTE PEIGNOT, FRA DAGBØGERNE bruger Acker sin egen vante cut-up teknik til at gendigte sig vej ind i Peignots tekster og liv, som tidligere på året udkom på Aleatorik i samlingen DET HELLIGE samt HISTORIEN OM EN LILLE PIGE. Også Beckett hvirvles ind i denne fortolkning som er oversat til dansk af Malte Frøslev. 

Teksten er redigeret af Louise Bundgaard, collagen på omslaget er lavet af Agnes Balustrados og det hele er trykt på Eksskolens trykkeri i 100 unummererede eksemplarer.

 

Udkommer d. 25. september i anledning af Lille Bogdag på Johan Borups Højskole