Ønsker man at sætte sig ind i de nye vilkår for debatter om køn og seksualitet, er dette hovedværk bestående af dagbogsnotater og filosofiske essays uomgængeligt. I Testo Junkie begynder forfatteren Paul B. Preciado at tage testosteron, ikke som led i en kønsbekræftende behandling, men som ethvert andet reguleret stof, hvilket igangsætter en ustoppelig kaskade af tænkning og begivenheder: om den juridiske og lægevidenskabelige regulering af narkotika, en ny historieskrivning for de “farmakopornografiske” samfund, et intimt forhold til Virginie Despentes, den sexede forbrugskapitalismes rødder i Playboy, opdagelsen af kønshormonerne, de første forsøg med p-piller i Puerto Ricos slumkvarterer, feminismens historie, AIDS-krisen og dildoer.

 

Udkommer 30. september

KOMMENDE UDGIVELSER

 

EVE KOSOFSKY SEDGWICK

PARANOID LÆSNING OG REPARERENDE LÆSNING 

 

GAYLE RUBIN

AT TÆNKE SEX 

 

 

DANIELLE COLLOBERT

MORD

DEN ALTSÅ

 

 

JACQUES DERRIDA

ARKIVFEBER 

 

FRANÇOISE VERGÈS

EN DEKOLONIAL FEMINISME

 

SENESTE UDGIVELSER

Donatella di Cesare (f. 1956) er en af Italiens mest fremtrædende og nulevende filosoffer. Hun er forfatter til en række bøger om forholdet mellem filosofi og politik, herunder Heidegger og jøderne: de »sorte hæfter« (2014) samt Tortur (2016). Senest har hun i den italienske presse kritiseret Giorgio Agambens kommentarer om Corona-virussens farlighed og hans sammenligning af vaccinepas med de nazistiske jødestjerner; en parallel som også har været genstand for omfattende kritik i Danmark.

 

Suveræn virus? Den kapitalistiske åndenød er hendes seneste bog, og er en kort og koncis intellektuel vejviser til Corona-pandemien. Den udgør et af de første væsentlige bidrag til den filosofiske litteratur om pandemien, og er en bearbejdning af en række centrale temaer inden for politisk filosofi, herunder undtagelsestilstand, livets sårbarhed, grænseregimet, teknokrati, ekspertvælde, konspirationsteorier, demokrati, isolation og vejrtrækning.

 

VEJL. UDSALGSPRIS 160 KR.

 

ISBN 987-87-94134-04-0